Ontdek de top betaalde enquêteplatformen voor extra inkomen. Vergelijk en kies het beste platform voor jou!

Ben je op zoek naar manieren om wat extra geld te verdienen vanuit huis? Online enquêtes kunnen een eenvoudige en toegankelijke manier zijn om dat te doen.

beste betaalde enquêteplatformen

Deze platformen zijn getest op basis van uitbetaling. Hier zijn 12 van de beste betaalde enquêteplatformen waarmee je aan de slag kunt gaan:

1. Toluna (16+)

Toluna is een populair enquêteplatform waar je geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen. Je kunt je eenvoudig aanmelden, en zodra je begint met het invullen van enquêtes, verdien je beloningen die je kunt inwisselen voor contant geld of cadeaubonnen. Bij Toluna krijg je soms wel 5 euro per ingevulde enquête.

2. Opinieland (18+)

Opinieland biedt de kans om je mening te delen en daarvoor betaald te worden. Meld je aan, vul enquêtes in en ontvang beloningen in de vorm van geld, cadeaubonnen of donaties aan goede doelen. Maandelijks wordt er in totaal 265.000 euro uitbetaald aan gebruikers van dit platform.

3. I-Say Global (18-55)

I-Say Global is een wereldwijd enquêteplatform waar je je stem kunt laten horen en beloond kunt worden. Na het registreren, kun je deelnemen aan enquêtes en je verdiensten opnemen via verschillende uitbetalingsmogelijkheden. Verdien tot 2,25 euro per ingevulde enquête.

4. PanelClix (18+)

PanelClix is een betrouwbaar platform om geld te verdienen met enquêtes. Meld je aan, vul enquêtes in en ontvang beloningen, zoals contant geld of cadeaubonnen. Je verdiensten kunnen snel oplopen. Met PanelClix kun je tot 2,55 euro per ingevulde enquête verdienen.

5. GfK Panel (16+)

GfK Panel is een gerenommeerd enquêteplatform dat je beloont voor het delen van je mening. Word lid, vul enquêtes in en krijg toegang tot diverse uitbetalingsmogelijkheden om je verdiende geld te ontvangen. Bij GfK Panel verdien je ongeveer 6 euro per uur.

6. Opnio

Opnio biedt beloningen voor jouw tijd en meningen. Door je aan te melden en enquêtes in te vullen, kun je punten verdienen die je kunt omzetten in geld of cadeaubonnen.

7. YouGov

YouGov is een wereldwijd bekend enquêteplatform waar je je mening kunt delen en beloningen kunt verdienen. Registreer je, vul enquêtes in en kies ervoor om je verdiensten te ontvangen in cash. Uit verschillende bronnen blijkt dat als je dit fulltime zou doen, je ongeveer 500 euro per maand kunt verdienen.

8. Stempunt (18+)

Stempunt is een eenvoudig te gebruiken enquêteplatform. Doe mee aan enquêtes, verzamelpunten en wissel deze in voor beloningen, zoals contant geld of cadeaubonnen. Je ontvangt hierbij punten wat je om kunt zetten in geld.

9. Prime Opinion (18+)

Prime Opinion biedt de kans om je mening te uiten en betaald te krijgen. Meld je aan, vul enquêtes in en ontvang je verdiensten via verschillende uitbetalingsmogelijkheden. Bij Prime Opinion verdien je tot wel 5 euro per ingevulde enquête.

10. Moborg (18+)

Moborg is een platform waar je geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen. Aanmelden is eenvoudig, en je kunt je verdiensten opnemen via verschillende betalingsmethoden. Bij Moborg verdien je tot wel 3 euro per ingevulde enquête.

11. Betaalde Enquêtes (18+)

Betaalde Enquêtes is een algemeen platform om geld te verdienen met enquêtes. Word lid, vul enquêtes in en ontdek diverse uitbetalingsmogelijkheden om je verdiensten te ontvangen. De verdiensten hierbij liggen tussen de 0,50-1,00 euro.

12. SurveyLama (18+)

SurveyLama is een opkomend enquêteplatform dat steeds meer populariteit wint. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om hun mening te delen en beloond te worden voor hun deelname aan enquêtes. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en de beschikbare enquêtes variëren in onderwerp en lengte. Na het invullen van enquêtes kun je beloningen verdienen, zoals geld, cadeaubonnen of andere prijzen, afhankelijk van de aangeboden opties. SurveyLama is een platform dat het proberen waard is voor degenen die op zoek zijn naar extra inkomsten via enquêtes. Bij SurveyLama kun je wel tot 10 euro verdienen per ingevulde enquête.

Conclusie

Kiezen welk enquêteplatform het beste bij jou past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en doelen. Enquêtes invullen zijn een van de manieren om snel geld te verdienen via je telefoon. Het is belangrijk om consistent deel te nemen aan enquêtes om een stabiele inkomstenstroom te genereren. Wees geduldig en blijf je mening delen om beloond te worden voor je inspanningen. Veel succes met het verdienen van extra geld via deze geweldige enquêteplatformen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *