Verdien geld terwijl je loopt: van wandel-apps tot hondenuitlaten en bezorgen. Ontdek hoe je actief kunt blijven en extra kunt verdienen.

Zou je ooit willen dat je betaald zou worden alleen maar omdat je de ene voet voor de andere zet? Geloof het of niet, er zijn eigenlijk manieren om geld te verdienen door simpelweg te lopen! Of je nu jouw inkomen wilt aanvullen of gewoon wat extra geld wilt verdienen terwijl je aan lichaamsbeweging doet, met deze drie methoden kun je geld verdienen terwijl je fit blijft. 

geld verdienen met lopen. Man aan het hardlopen

Word een hondenuitlater: geld verdienen tijdens het sporten.

Hondenuitlaten is niet alleen een geweldige manier om wat extra geld te verdienen, maar ook een geweldige kans om fit te blijven. Denk er eens over na, in plaats van naar de sportschool te gaan en gedachteloos op een loopband te rennen, waarom ga je niet de natuur in met een harige vriend aan je zijde? Met wandelende honden kun je verschillende buurten, parken en paden verkennen terwijl je geniet van de frisse lucht en de zon. Het is alsof je betaald krijgt voor je lidmaatschap van een sportschool!

Naast de fysieke voordelen kan hondenuitlaten ook mentaal lonend zijn. Het is bewezen dat tijd doorbrengen met honden het stressniveau vermindert en het humeur verbetert. Stel je voor dat je je dag begint met wat quality-time buitenshuis, omringd door kwispelende staarten en blije gezichten. Bovendien is elke wandeling uniek omdat elke hond zijn eigen persoonlijkheid en energieniveau heeft. Je zult je dus nooit vervelen of het gevoel hebben dat je vastzit in een routine.

Bovendien betekent het worden van een hondenuitlater dat je lid wordt van een gemeenschap van dierenliefhebbers die dezelfde interesses delen. Je kunt andere hondenbezitters ontmoeten in het plaatselijke park of netwerken met collega-wandelaars bij jou in de buurt. 

Mobiele apps: apps gebruiken die je betalen om te lopen.

Als je denkt dat wandelen je alleen maar fit kan houden, denk dan nog eens goed na! Met de opkomst van mobiele apps die je betalen om te lopen, kan het strikken van je schoenen ook wat geld in je zak stoppen. Het is alsof je twee vliegen in één klap slaat! Deze belonende apps houden jouw stappen bij en zetten deze om in beloningen of echt geld.

Een populaire app in deze categorie is Prestaties. Het motiveert je niet alleen om actief te blijven door je te belonen voor elke genomen stap, maar het synchroniseert ook met verschillende fitnesstrackers en gezondheidsapps. Dit betekent dat, of je nu liever een Fitbit, Apple Health of Google Fit gebruikt, Prestaties voor je klaar staat. Bovendien bieden ze zelfs extra manieren om punten te verdienen, zoals deelname aan enquêtes of het doorverwijzen van vrienden.

Een andere app die een leuke draai geeft aan geld verdienen tijdens het wandelen is Sweatcoin. Deze app geeft niet direct contant geld uit, maar beloont je in plaats daarvan met Sweatcoins, die je vervolgens kunt inwisselen voor daadwerkelijke producten of diensten van partnerbedrijven. Van fitnessuitrusting en -kleding tot kortingen op vakanties en wellnessretraites – er is geen limiet aan wat je kunt krijgen als je gewoon over straat loopt!

Hoe werkt Sweatcoin?

Op dit moment verdien je ongeveer 1 Sweatcoin per iedere 1500 stappen die je zet. Er geldt een grens voor het aantal Sweatcoins dat je dagelijks kunt verdienen. Als je een standaard lidmaatschap hebt, ben je beperkt tot maximaal 5 Sweatcoins per dag, met een maandelijkse limiet van 150 Sweatcoins. Als je erg actief bent en veel loopt, kun je je limieten verhogen. Dit zorgt ervoor dat je meer Sweatcoins per maand en per dag kunt verdienen.

Wat is een Sweatcoin in euro?

 Een Sweatcoin is ongeveer 0.0063 euro waard. Sweatcoins verdienen kost dus zeker tijd. Aan de andere kant is het nog steeds een eenvoudige manier om passief inkomsten te verdienen met lopen.

Business model van Sweatcoin

Sweatcoin verdient aan affiliate marketing. Het platform heeft ook diverse partnerschappen met bedrijven waardoor ze op het platform verschillende producten en abonnementen aanbieden.

Bezorgdiensten: Wandelen als bezorgkoerier

Lopen als bezorgkoerier is niet alleen een handige manier om wat extra geld te verdienen, maar het biedt ook de mogelijkheid om actief te blijven en de omgeving te verkennen. Met de opkomst van bezorgdiensten is er steeds meer vraag naar wandelaars die snel door drukke straten kunnen navigeren en pakketten op tijd kunnen bezorgen. Door deze baan te aanvaarden, kun je betaald worden terwijl je je dagelijkse dosis lichaamsbeweging krijgt.

Een van de voordelen van wandelende koerier zijn is de flexibiliteit die het biedt. In tegenstelling tot andere bezorgmethoden waarvoor voertuigen nodig zijn, kunt u met wandelen de files omzeilen en gemakkelijk een parkeerplaats vinden. Deze vrijheid vertaalt zich in snellere leveringen en tevreden klanten. Bovendien kun je door als koerier te lopen jezelf onderdompelen in de cultuur van de buurt en de unieke charme ervan waarderen. Misschien kom je verborgen pareltjes tegen, zoals kleine boetiekjes of schilderachtige cafés, die anders onopgemerkt zouden blijven.

Hoewel veel mensen misschien aannemen dat wandelen geen substantiële financiële voordelen biedt in vergelijking met autorijden of fietsen, kunnen ze zich vergissen. De sleutel ligt in het maximaliseren van de efficiëntie door het plannen van geoptimaliseerde routes en het profiteren van veelgevraagde tijdslots wanneer er meer bestellingen beschikbaar komen. Omdat wandelaars bovendien toegang hebben tot gebieden die niet toegankelijk zijn voor auto’s, ontvangen ze vaak verzoeken om leveringen in drukke stedelijke centra waar het voetgangersverkeer groter is dan de verkeersopstoppingen.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen terwijl je gewoon loopt. Of je jezelf nu aanmeldt voor een wandel-app die je beloont voor jouw stappen, hondenuitlater bij je in de buurt wordt of bezorger wordt: er zijn genoeg mogelijkheden om wat extra geld te verdienen terwijl je actief blijft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *