Ontdek de beste rendementen met onze top 10 dividend aandelen. Leer investeren voor duurzame inkomsten.

Dividend Aristocraten zijn beursgenoteerde bedrijven die gedurende ten minste 25 opeenvolgende jaren hun dividend hebben verhoogd. Deze bedrijven hebben bewezen financiële stabiliteit en groei, waardoor ze aantrekkelijke investeringsmogelijkheden zijn voor diegenen die op zoek zijn naar stabiele dividendinkomsten. Bekijk ook hoe je langetermijninkomsten kunt genereren met dividendaandelen. Daarnaast zijn dit ook aandelen die op lange termijn in aandelen prijs consistent aan het groeien zijn. Laten we de top 10 Dividend aandelen eens bekijken en waarom het verstandig is om in hen te investeren.

top 10 dividend aandelen voor geld

10. Johnson & Johnson (JNJ) 2,96% jaarlijks dividendrendement

Johnson & Johnson is een multinational in de farmaceutische en consumentengoederenindustrie. Het bedrijf is toegewijd aan innovatie en heeft een lange geschiedenis van dividendgroei. Het biedt diversificatie en stabiliteit in een portefeuille.

9. Kimberly-Clark (KMB) 3,70% jaarlijks dividendrendement

Kimberly-Clark is een wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke goederen. Met bekende merken als Kleenex en Huggies heeft het een solide positie in de markt. Beleggers waarderen KMB vanwege zijn consistente dividendverhogingen en de stabiliteit die het biedt.

8. Aflac (AFL) 2,25% jaarlijks dividendrendement

Aflac is een aanbieder van verzekeringen, vooral bekend om zijn aanvullende ziektekostenverzekeringen. Het bedrijf heeft consequent zijn dividend verhoogd en heeft een sterke financiële positie. Investeerders waarderen de betrouwbaarheid van AFL als inkomstenbron.

7. Enbridge (ENB) 7,86% jaarlijks dividendrendement

Enbridge is een energiebedrijf dat zich richt op het transporteren en distribueren van energiebronnen. Met een focus op duurzaamheid en groei biedt ENB aantrekkelijke dividendmogelijkheden in een sector met stabiele inkomsten.

6. Oaktree (OAK) 7.73% jaarlijks dividendrendement

Oaktree is een investeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in alternatieve beleggingen zoals vastgoed en krediet. Het bedrijf heeft een sterke staat van dienst op het gebied van vermogensbeheer en biedt beleggers de mogelijkheid om te profiteren van diverse activaklassen.

5. Hercules Capital Inc. (HTGC) 10,02% jaarlijks dividendrendement

Hercules Capital, Inc., ook bekend als HTG, is een gespecialiseerde financieringsmaatschappij die leningen verstrekt aan technologie- en biotechbedrijven. HTGC biedt aantrekkelijke dividenden en groeipotentieel in de snel veranderende techsector.

4. Arbor Realty Trust Inc. (ABR) 10,81% jaarlijks dividendrendement

Arbor Realty Trust, Inc., of ABR, is een vastgoedinvesteringsmaatschappij die zich richt op investeringen in commerciële vastgoedleningen en effecten. Met zijn focus op vastgoed biedt ABR investeerders de kans om te profiteren van de vastgoedmarkt.

3. Ares Capital (ARCC) 9,81% jaarlijks dividendrendement

Ares Capital Corporation, oftewel ARCC, is een gespecialiseerde financieringsmaatschappij die leningen verstrekt aan middelgrote bedrijven. Met een sterke nadruk op dividenden en kapitaalbehoud is ARCC een aantrekkelijke keuze voor inkomstengerichte beleggers.

2. Realty Income (O) 5,54% jaarlijks dividendrendement

Realty Income, ook bekend als “The Monthly Dividend Company,” is een vastgoedbeleggingsmaatschappij die gespecialiseerd is in commercieel vastgoed. Het staat bekend om zijn maandelijkse dividenduitkeringen en is een populaire keuze onder dividendbeleggers.

1. Main Street Income (MAIN) 6,85% jaarlijks dividendrendement

Main Street Capital Corporation, oftewel MAIN, is een gespecialiseerde financieringsmaatschappij die investeert in kleinere bedrijven in de Verenigde Staten. Met zijn focus op stabiele inkomsten en groei heeft MAIN zich gevestigd als een topkeuze voor dividendbeleggingen.

Verschillende Brokers voor Dividendaandelen

Nu je bekend bent met deze top 10 Dividend aandelen, wil je misschien weten waar je ze kunt verhandelen. Er zijn verschillende brokers beschikbaar, elk met zijn eigen voordelen en aanbiedingen. Enkele populaire brokers die deze dividendaandelen verhandelen, zijn:

  • Freedom24: Freedom biedt een gebruiksvriendelijk handelsplatform en een breed scala aan beleggingsmogelijkheden.
  • Bux: Bux is bekend om zijn eenvoudige interface en is ideaal voor beginners.
  • Trade Republic: Trade Republic staat bekend om zijn lage handelskosten en brede toegang tot internationale markten.
  • Trading212: Trading212 biedt een breed scala aan aandelen en ETF’s, waaronder dividendbetalende aandelen.
  • Lynx: Lynx biedt geavanceerde handelstools en toegang tot internationale markten.

Opmerking: De welkomstbonussen en aanbiedingen van deze brokers kunnen variëren en veranderen in de tijd. Het is raadzaam om de websites van de brokers te raadplegen voor de meest recente aanbiedingen en voorwaarden. Deze blog kun je ook beschouwen als de beste dividend aandelen wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *